Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Teoria întâlnește practica.

Atelier 360 s-a incheiat. Aici poti vedea rezultatele stagiilor de practica. Vezi rezultatele

Industrii creative pentru patrimoniu. Stagii de practica de excelenta in domeniile: stiinte ale comunicarii, stiinte umaniste si arte - POS DRU/189/2.1/G/156096


Prezentare generala:

Atelier360 este un program integrat dedicat practicii de specialitate din cadrul curriculelor universitare, in domeniile stiinte umaniste si arte, stiinte ale comunicarii. Programul, derulat in perioada septembrie 2015 ‒ decembrie 2015 si implementat de Agentia Mercury360 Communications in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, a oferit numeroase sesiuni de consiliere si orientare profesionala si peste 150 de stagii de practica.

Programul de stagii si sesiunile de consiliere se vor desfasura in perioada septembrie 2015 - decembrie 2015.

Ce beneficii au avut studentii care au participat la programul Atelier360?

 • Au realizat proiectele de stagiu in laboratoare performante si in departamente specializate, asistati de catre practicieni in domeniul industriilor creative (publicitate, arte vizuale – fotografie, film, grafica, webdesign si multimedia, arhive de patrimoniu material si arhive digitale, documentare-cercetare etc.)
 • Au avut acces gratuit la servicii specializate de consiliere si orientare in cariera
 • Au avut oportunitatea de a constientiza care sunt competentele intrinseci pe care le detin in urma realizarii testului vocational Jackson Vocational Interest Survey si a participarii la sesiuni de consiliere si workshopuri
 • Au primit subventie pentru participarea la stagiile de practica
 • Au primit subventie de hrana pe toata perioada stagiului de practica
 • Au primit diploma de participare la stagiul de practica Atelier360.s

Unde s-au desfasurat stagiile de practica?

 • Agentia Mercury360 Communications
 • Muzeul National al Taranului Roman
 • Institutul de Etnologie si Folclor „C. Brailoiu” al Academiei Romane
 • Muzeul de Istorie a Bucurestiului (Palatul „Sutu”)
 • Biblioteca Nationala a Romaniei
 • Televiziunea Nationala a Romaniei
 • Societatea Romana de Radiodifuziune

Obiectivul proiectului:

Dezvoltarea aptitudinilor de munca ale studentilor aflati in tranzitie de la scoala la viata activa si imbunatatirea insertiei acestora pe piata muncii, prin oferirea unui set de instrumente de natura sa-i ajute pe termen lung in procesul de integrare profesionala.

 

Rezultate atinse ale proiectului:

 • 152 de teste psihologice aplicate si interpretate in sesiuni de grup
 • 152 de studenti consiliati in grupe de aproximativ 15 studenti (11 sesiuni)
 • 152 de studenti participanti la workshopuri (grupe de cate aproximativ 15 studenti, 11 workshopuri)
 • 152 studenti participanti la stagiile de pregatire practica
 • 152 de subventii acordate stagiarilor
 • 152 de ajutoare de hrana acordate stagiarilors

Prima data pe site?

Aplica pentru un stagiu completand formularul de mai jos.

Vrei sa aplici pentru un stagiu de practica in cadrul proiectului? Iata ce trebuie sa faci:

Poti aplica pentru un stagiu daca:

 • Esti cetatean roman
 • Esti student/a (licenta/master) la o facultate din Bucuresti cu profil socio-uman (comunicare, arte, PR, jurnalism, marketing, etc), ciclul de zi/fara frecventa
 • Ai stagiile de practica prevazute in planul de invatamant
 • Nu ai mai fost implicat(a) in alt proiect POSDRU 2.1. Tranzitia de la scoala la viata activa

Formular

Date personale
Romana Alta cetatenie

Studii

Ai stagiile de practica prevazute in planul de invatamant?
Da Nu

Abilitati utilizare PC

Microsoft Office (te rugam sa bifezi varianta corespunzatoare sis a mentionezi nivelul de cunoastere):

Word

incepator mediu avanasat

Excel

incepator mediu avanasat

Power point

incepator mediu avanasat

Limbi straine

incepator mediu avanasat
incepator mediu avanasat
incepator mediu avanasat

Poti aplica pentru un stagiu de practica in cadrul

Incarca CV-ul tau aici

Proiectul Atelier360 a ajuns la final

28.12.2015 Atelier360 - Atelier360 este un program integrat dedicat practicii de specialitate din cadrul curriculelor universitare, in domeniile stiinte umaniste si arte, stiinte ale comunicarii. Programul a oferit numeroase sesiuni de consiliere si orientare profesionala si peste 150 de stagii de practica. Programul s-a derulat în perioada septembrie 2015 ‒ decembrie 2015 si a fost organizat de agentia Mercury360 Communications, in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti. Ultima sesiune de stagii de practica Atelier360 s-a incheiat in data de 16 decembrie 2015.

Stagiile de practică Atelier360 au ajuns la final

22.12.2015 Atelier360 - Atelier360 este un program integrat dedicat practicii de specialitate din cadrul curriculelor universitare, in domeniile stiinte umaniste si arte, stiinte ale comunicarii. Programul, derulat in perioada septembrie 2015 ‒ decembrie 2015 si implementat de Agentia Mercury360 Communications in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, a oferit numeroase sesiuni de consiliere si orientare profesionala si peste 150 de stagii de practica.

Atelier360 – 35 de studenti încep programe de stagii de pregatire practica

21.10.2015 Atelier360 - Proiectul, adresat studentilor din domeniile Stiinte ale comunicarii, Stiinte umaniste si arte, ofera pana în luna decembrie 2015 stagii de practica si servicii de orientare si consiliere profesionala. Cei 35 de studenti selectati pentru stagiile de pregatire practica îsi vor derula activitatea în cadrul agentiei de publicitate Mercury360 Communications (30 de studenti), în cadrul Bibliotecii Academiei Romane (3 studenti) si în cadrul Muzeului Țaranului Roman (2 studenti). Stagiarii selectati în cadrul celor trei institutii sunt studenti la Facultatea de Litere - Universitatea din Bucuresti si la Facultatea de Arte Plastice - Universitatea de Arte Bucuresti.

Atelier360 lanseaza website-ul proiectului si pagina de facebook

18.09.2015 Atelier360, programul de stagii de practica derulat in cadrul proiectului „Industriicreative pentru patrimoniu. Stagii de practica de excelenta in domeniile: stiinte ale comunicarii, stiinte umanistesi arte” – POSDRU/189/2.1/G/156096, lanseaza platforma de comunicare online (website si pagina defacebook). Proiectul este implementat de agentia de publicitate Mercury360 Communications, in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, in perioada iulie 2015 – decembrie 2015.


Noi oportunitati de practica pentru studenti! „Industrii creative pentru patrimoniu. Stagii de practica de excelenta in domeniile: stiinte ale comunicarii, stiinte umaniste si arte” Bucuresti,

Bucuresti, 29.07.2015 – Mercury360 Communications, impreuna cu Universitatea din Bucuresti (UB), lanseaza un nou proiect finantat din fonduri europene, dedicat studentilor din domeniile Stiinte ale comunicarii si Stiinte umaniste si arte. În cadrul proiectului, acestia vor avea posibilitatea de a efectua stagii de practica de excelenta intr-o agentie de publicitate cu prestigiu si in institutiile partenere (cele mai relevante in domeniul lor, in Romania). De asemenea, ei vor beneficia de sesiuni si de workshopuri de consiliere profesionala. Programul de stagii si sesiunile de consiliere se vor desfasura in perioada septembrie - decembrie 2015.

Parteneri de practica:

Mercury360 Communications:
Institute Culturale:
 • Muzeul Taranului Roman
 • Institutul de Etnografie si Folclor "C. Brailoiu" al Academiei Romane
 • Biblioteca Centrala Universitara
 • Biblioteca Academiei Romane
 • Televiziunea Nationala Romana.

Studentii admisi in programul de stagii de practica:

Mercury360 Communications
Seria 1 Seria 2 Seria 3
Seria 4 Seria 5 Seria 6

Institute culturale
Biblioteca Academiei Romane
Biblioteca Centrala Universitara
Institutul de Etnografie si Folclor "Constantin Brailoiu" al Academiei Romane
Muzeul National al Taranului Roman

Client service

Departamentul Client Service reprezinta veriga de comunicare dintre clientul privat si agentie. Echipa departamentului participa la intalnirile cu clientii, trimite brief-uri catre toate departamentele implicate pe proiectele care sunt in derulare. Coordoneaza activitatea tuturor departamentelor implicate pe proiecte pentru buna desfasurare a acestora, asigurandu-se de livrarea informatiilor si a logisticii in standardele impuse de agentie. Management-ul de proiect se refera la urmatoarele activitati de zi cu zi:

 • - Mentine relatiile cu departamentele operationale (Consumer Activations, Productie, Digital, Strategie si Creatie) si de suport (Resurse umane si Financiar) si le implica in proiectele coordonate de department;
 • - Coordoneaza proiectele integrate de marketing si comunicare;
 • - Coordoneaza resursele interne implicate pe fiecare proiect;
 • - Tine legatura cu clientul pe conturile alocate;
 • - Negociaza conditiile contractului si bugetele;
 • - Realizeaza brief-ul de creatie impreuna cu departamentul de strategie;
 • - Consultanta de brand;
 • - Research.

Consumer Activation

Consumer Activation este departamentul care vorbeste consumatorului fata in fata, oriunde il intalneste: magazine, baruri, benzinarii, farmacii, universitati, cluburi, parcuri, birouri si chiar acasa.

Departamentul face parte dintr-o divizie specializata mai ampla, ce reuneste serviciile clasice de BTL, dar abordeaza consumatorul din perspectiva 360°. Aceasta divizie este formata din 4 departamente: Events, Merchandising, Consumer Activation, precum si un departament de executie - Field.

Departamentul de Consumer Activation gestioneaza relatia cu clientii, preia brief-urile acestora, coordoneaza procesul de dezvoltare al campaniilor (creatie, planning), si asigura managementul de proiect in faza de executie.

Creatie

Aici se nasc ideile creative pentru campaniile integrate de comunicare si tot aici se executa, in forma vizuala si scrisa, materialele de comunicare propriu-zise, de la press ad-uri, spoturi TV sau radio, pana la executii digitale sau activari offline ale publicului tinta.

Pe parcursul procesului creativ, de la conceptualizare pana la design si executie, echipa creativa traduce nevoile clientului in reprezentari menite sa atraga atentia si sa schimbe comportamentul consumatorilor.

Digital

Divizia care coordoneaza componentele si campaniile de publicitate online. De la strategie, planning si structura campanie, pana la design, animatii web si programare, activitatile diviziei de digital asigura fluxul necesar implementarii campaniilor de publicitate online.

Functiunile diviziei replica rolurile regasite in structura unei agentii:

 • - Client service: cu rol de gestionare a relatiei cu clientii si cu rol de project management pentru campaniile online.
 • - Creatie: web copywriters, cei care sunt vinovati de ideile de campanii si activari si art directorii, cei care dau expresie vizuala ideilor de creatie.
 • - Productie: animatie, programare, server administration. Lucrurile care fac produsele web sa functioneze.
 • - Social media: community manageri care activeaza in retelele sociale ca reprezentanti ai brandurilor pe care agentia le reprezinta.

Consultanta

Consultanta EU este departamentul care asigura comunicarea dintre Clientul public si agentie având ca activitati principale planificarea si implementarea proiectelor finantate de Uniunea Europeana.

Proiectele implementate in cadrul departamentului presupun o abordare 360o. Vizand astfel: dezvoltarea campaniilor publice de informare si de constientizare - project management, strategii de comunicare, identitate vizuala, evenimente si training-uri, web design, PR, comunicare online, pregatirea cererilor de pentru proiecte finantare prin POSDRU si implementarea acestora.

Seria 1

Nume si prenume Facultatea Sectia
Anca Bostina Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Andreea Elena Gheorghe Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Silviana Stinghie Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Mandoiu Alexandra Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Andrei Barbu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica

Seria 2

Nume si prenume Facultatea Sectia
Alexandru Broscaru Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Cezara Negoescu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Ciprian Grigorescu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Dana Gruia Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Erica Oprea Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica

Seria 3

Nume si prenume Facultatea Sectia
Ibolya Nagy Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Botezan Miruna Andra Ioana Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Bratu Bianca Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Constantin Ionut Adrian Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica
Ana Maria Tanoaga Universitatea Nationala de Arte Bucuresti Grafica

Seria 4

Nume si prenume Facultatea Sectia
Oprea Denis CristianUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Teoria si Practica Imaginii
Romasc Andreea ClaudiaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Chirita Cristina-GeorgianaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Modele de comunicare si relatii
Marcu Georgiana-MirelaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Consultanta si Expertiza in Publicitate
PetreElena-CatalinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Consultanta si Expertiza in Publicitate
Caplan NicoletaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Consultanta si Expertiza in Publicitate
Mangiurea CatalinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Consultanta si Expertiza in Publicitate
Lovas PaulUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Consultanta si Expertiza in Publicitate
Anton Maria-Alexandra GabrielaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Tutuianu TeodoraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Bulf Diana GabrielaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Manea Anca-CristianaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Pop Cosmin AdrianUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Varzaru Maria TaraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Nicoara Diana NicoletaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Ivaz Mihaela- SabinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Mikocs Madalina AlexandraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Spanu AngelaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Draghici Maria AndreeaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Iancu Ana-MariaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Avram IrinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Tanase Andra-MihaelaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Sima Elena MadalinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Fratila Ioana AlexandraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Lascu Anda ElenaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Iulia CioceaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Laura NiculescuUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Alexandra DinuUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Vlad MavricheUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Raluca OrzaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica

Seria 5

Nume si prenume Facultatea Sectia
Vonhaz Andrada-TalidaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Stiinte ale Comunicarii
Chelu Cosmin-CristianUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere -
Cuculea Ioana-SiminaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Petrovici AnaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Ciurel Maria GeorgianaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Geletu Paula MariaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Vlad CristinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Iordache Oana-ElenaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Dogaru Victor IonutUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Popescu Maria-AlexandraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Tutulan CatalinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Petre Andreea TeodoraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Belu Madalina IsabelaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Balaceanu MihaiUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Dumitru Dorina-FlorentinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Precup AndraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Vasile Adelina CristinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Bratu DanaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Publicitate
Postolache Anda IoanaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Publicitate
Dibilnac Andreea MariaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Stoica Adina GabrielaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Spataru SabinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Udeanu Ionale AlexandraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Mocanu PatriciaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Dobre Elena DianaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Costescu IrinaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Soare GabrielaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Alexe ElenaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Cretulescu GiuliaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Zaharia AlexUniversitatea de Arte BucurestiGrafica

Seria 6

Nume si prenume Facultatea Sectia
Campeanu Anca - ElenaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Jantea RaphaelUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Marin Mihai-LeonardUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Marin RalucaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Palade Ana-MariaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Prunaru Stefan-FlorinUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Boloca Iulia-ElenaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Publicitate
Radoslav Bianca Roxana Universitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Ciorchina Denisa-AlexandraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Bilan Elena ValentinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Novaceanu Diana- AndreeaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Teoria si Practica Imaginii
Iosif Cristina - CameliaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Pascu Alexandra IoanaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Eftimie Adriana RamonaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Teoria si Practica Imaginii
Savulescu Maria-MonicaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Petrov Diana FlorinaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Ion EugenUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Teoria si Practica Imaginii
Urmuzache Ioana-IlincaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Studii Culturale
Stancu Claudia-AndreeaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Pascu AlexandraUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Societate, Multimedia, Spectacol
Racaru Claudia AndreeaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Studii culturale- Studii europene
Maruntelu ElvisUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Consultanta si Expertiza in Publicitate
Fulga Dana-MariaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Sandu AlinUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Studii Europene
Stefan AnastasiaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Racheru Amalia DenisaUniversitatea din BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Ion Ruxandra Universitatea de Arte BucurestiFacultatea de Litere - Comunicare si relatii publice
Zamfir RalucaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Vladut AndreeaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Paduraru Roxana MihaelaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Radulescu SilvianaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica
Olar AnaUniversitatea de Arte BucurestiGrafica

Biblioteca Academiei Romane

Nume si prenume Facultatea Sectia Perioada
BUCUR Mihaela-RoxanaUniversitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii 26 octombrie - 8 decembrie 2015
DUMITRU AlexandraUniversitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii 27 octombrie - 8 decembrie 2015
TURTUREA Catalin Mihai Universitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii 28 octombrie - 8 decembrie 2015
OPRaNESCU Loredana Ioana Universitatea din BucurestiGestionarea informatiei in societate contemporana23 octombrie - 11 decembrie 2015
SEBE Violeta Universitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii24 octombrie - 11 decembrie 2015

Biblioteca Centrala Universitara

Nume si prenume Facultatea Sectia Perioada
AGIU CristinaUniversitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii29 octombrie - 11 decembrie 2015
BaDEANU ClaudiaUniversitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii30 octombrie - 11 decembrie 2015
BERCIU GabrielUniversitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii31 octombrie - 11 decembrie 2015
CIORNEI ConstantinUniversitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii32 octombrie - 11 decembrie 2015
PUIU Oana MariaUniversitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii33 octombrie - 11 decembrie 2015

Institutul de Etnografie si Folclor "Constantin Brailoiu" al Academiei Romane

Nume si prenume Facultatea Sectia Perioada
BERZA AnnaUniversitatea din BucurestiEtnologie, antropologie culturala si folclor30 octombrie - 11 decembrie 2015
CROITORU AlexandraUniversitatea din BucurestiEnologie30 octombrie - 11 decembrie 2015
ZAMFIR Silvia-ValentinaUniversitatea din BucurestiEtnologie, antropologie culturala si folclor30 octombrie - 11 decembrie 2015
Chiritoiu Roxana-Nicoleta - Universitatea din BucurestiEtnologie30 octombrie - 11 decembrie 2015
Gheorghe Marius-Daniel - Universitatea din BucurestiEtnologie31 octombrie - 11 decembrie 2015
Tudor Florentina Andreea - Universitatea din BucurestiEtnologie32 octombrie - 11 decembrie 2015
tepes-Stroia Eugen Universitatea din BucurestiEtnologie, antropologie culturala si folclor33 octombrie - 11 decembrie 2015

Muzeul National al Taranului Roman

Nume si prenume Facultatea Sectia Perioada
CORA CatalinaUniversitatea din BucurestiEtnologie, antropologie culturala si folclor30 octombrie - 11 decembrie 2015
MUNTEANU SilviuUniversitatea din BucurestiEtnologie30 octombrie - 11 decembrie 2015
POGAR AdrianUniversitatea din BucurestiEtnologie30 octombrie - 11 decembrie 2015
OPRaNESCU Loredana Ioana Universitatea din BucurestiGestionarea informatiei in societate contemporana23 octombrie - 11 decembrie 2015
SEBE Violeta Universitatea din BucurestiStiinte ale informarii si documentarii23 octombrie - 11 decembrie 2015

Ai o intrebare?


Nume

Prenume

E-mail

Telefon

Informatii generale

Telefon fix: 021 204 65 65

Fax: 021 204 65 66

Manager de proiect

Isabela Negreanu

E-mail:contact@atelier-360.ro

Adresa Mercury 360o

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 9-9A, Iride Business Park , Cladirea 14, Sector 2 Bucuresti

Mesaj: